Com bé sabeu, degut a la situació epidemiològica, avui el govern ha anunciat noves restriccions que es sumen al toc de queda decretat fa uns dies i que ja va afectar als horaris d’entrenament dels nostres equips.

Malauradament, i segons ens ha informat la Federació Catalana de futbol en un comunicat, hem d’aturar tota activitat esportiva durant, com a mínim, 15 dies i per tant queden suspesos tant els entrenaments com les competicions que ja estaven anul·lades i que s’havien de reprendre en breu. Esperem que aquesta situació es reverteixi el més aviat possible i que puguem tornar a gaudir de l’esport. Us mantindrem informats com sempre a través del correu electrònic. Si teniu qualsevol dubte podeu contactar a través del mail atpoblenou@gmail.com i us donarem resposta el més aviat possible.

Aprofitem per agrair-vos la vostra comprensió i col·laboració en aquests dies estranys que ens ha tocat viure. Visca el Poblenou!s

Share this...
Share on whatsapp
Whatsapp
Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on print
Print