Com ja us vam informar fa uns dies, l’Atlètic Poblenou ha suspès, per força major, els entrenaments i partits durant els propers 15 dies, seguint les indicacions de la Federació Catalana de Futbol així com dels departaments de Salut i Educació de la Generalitat de Catalunya. El motiu, com tots sabeu, són els plans de contenció per evitar la propagació del virus Covid-19.

Us informem també que les oficines del club restaran tancades durant aquests 15 dies. Us podeu comunicar amb l’Atlètic Poblenou, però, a través del nostre whatsapp (673 97 18 10) o del correu electrònic atpoblenou@gmail.com.

Us mantindrem informats sobre les dates de represa de les activitats.

Gràcies a tots per la vostra comprensió i col·laboració.

Share this...
Share on whatsapp
Whatsapp
Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on print
Print