Ens preparem ja per a les festes!

Des del club tenim moltes novetats per celebrar les festes d'enguany! Estem ja pensant en la màgia del Nadal i en com la compartirem amb les famílies de l'Atlètic Poblenou.

Decorar la carrossa per participar a la cavalcada del barri.
Enguany hem pensat en crear una comissió amb pares i mares que vulguin participar i aportar les seves idees en la decoració de la carrossa que formarà part de la cavalcada del proper 5 de gener de 2020. Es per això que us convidem a que si voleu formar part d'aquesta comitiva, ens envieu un correu electrònic a atpoblenou@gmail.com amb l'assumpte DECORACIÓ CARROSSA DE NADAL. Teniu temps fins al dia 1 de desembre de 2019. Amb la gent que s'hagi apuntat ens posarem en contacte i començarem a treballar perquè la nostra carrossa llueixi ben nadalenca. En breu us informarem també de com s'han d'apuntar els nens i nenes que vulguin ser dins de la carrossa la nit de reis.

Share this...
Share on whatsapp
Whatsapp
Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on print
Print