L'equip va quedar segon a la lliga i va ser també el segon millor equip de Catalunya, cosa que li va suposar l'ascens a 2a divisió

Durant la temporada 2018-2019 l’equip entrenat per Alejandro Gálvez y Juan Andrés Ramos i Marc Martos va quedar segon a la lliga després de sumar 70 punts durant els 28 partits disputats. D’aquests 22 van acabar en victòria per l’Atlètic Poblenou, 4 en empat i només dos amb el marcador en contra. En total, l’equip format per David Pons, Jan Pardo, Max Calatayud, Alejandro Alves, Abel Platard de Quenin, Elyan Álvarez, Hugo Giménez, Aleix Caparrós, Pablo Sancho y Adam Nazim Boudrai, va marcar 138 gols i en va encaixar només 40. És per això que el passat dimarts 29 d’octubre el Club va voler reconèixer la feina feta pels actuals alevins en un acte social a la seu de l’Atlètic Poblenou, on van celebrar la bona feina feta durant la temporada passada i que va suposar l’ascens del Benjamí A a segona divisió. A seguir lluitant i aprenent! Visca el Poblenou!

Share this...
Share on whatsapp
Whatsapp
Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on print
Print