50è aniversari

1929-1979

Entre els anys 1967 i 1982 es viu la millor època de la història de Club. Aquest llarg període s’inicia l’any 1967 amb un partit de la final de la Lliga d’Adherits al camp del Fabra i Coats contra la Penya Blaugrana Cinc Copes. El nostre club esdevé subcampió. En aquells moments figurava entre els setze clubs més importants de Catalunya i entrà a formar part de la categoria preferent.

A la temporada 1976-77 va tornar a arribar a la final, contra la Penya Blaugrana Sant Just. Aquest cop vam guanyar, sent un dels triomfs més celebrats.

Sense adonar-nos arribem a les Noces d’Or l’any 1979 amb la celebració d’un festival esportiu pel 50è aniversari de l’Atlètic Poblenou al camp del Júpiter. Malauradament, el temps no va acompanyar i la forta pluja va convertir el camp en un autèntic bassal d’aigua.

Com a  reconeixement públic a la nostra tasca, l’Ajuntament de Barcelona ens va fer entrega el Sant Martí de Bronze de la categoria esportiva, distinció que s’atorga a persones i entitats significatives del Barri.

Un sopar de socis i un partit amistós entre jugadors i directius van cloure els actes d’aquesta celebració.