Com bé sabeu, degut a la situació epidemiològica, avui el govern ha anunciat noves restriccions que es sumen al toc de queda decretat fa uns dies i que ja va afectar als horaris d’entrenament dels nostres equips.

Malauradament, i segons ens ha informat la Federació Catalana de futbol en un comunicat, hem d’aturar tota activitat esportiva durant, com a mínim, 15 dies i per tant queden suspesos tant els entrenaments com les competicions que ja estaven anul·lades i que s’havien de reprendre en breu. Esperem que aquesta situació es reverteixi el més aviat possible i que puguem tornar a gaudir de l’esport. Us mantindrem informats com sempre a través del correu electrònic. Si teniu qualsevol dubte podeu contactar a través del mail atpoblenou@gmail.com i us donarem resposta el més aviat possible.

Aprofitem per agrair-vos la vostra comprensió i col·laboració en aquests dies estranys que ens ha tocat viure. Visca el Poblenou!s

Share this...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print