Ens preparem ja per a les festes!

Des del club tenim moltes novetats per celebrar les festes d'enguany! Estem ja pensant en la màgia del Nadal i en com la compartirem amb les famílies de l'Atlètic Poblenou.

Decorar la carrossa per participar a la cavalcada del barri.
Enguany hem pensat en crear una comissió amb pares i mares que vulguin participar i aportar les seves idees en la decoració de la carrossa que formarà part de la cavalcada del proper 5 de gener de 2020. Es per això que us convidem a que si voleu formar part d'aquesta comitiva, ens envieu un correu electrònic a atpoblenou@gmail.com amb l'assumpte DECORACIÓ CARROSSA DE NADAL. Teniu temps fins al dia 1 de desembre de 2019. Amb la gent que s'hagi apuntat ens posarem en contacte i començarem a treballar perquè la nostra carrossa llueixi ben nadalenca. En breu us informarem també de com s'han d'apuntar els nens i nenes que vulguin ser dins de la carrossa la nit de reis.

Share this...
Share on Whatsapp
Whatsapp
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print